https://www.unyegundemhaber.com/

VALİ SONEL, YILIN SON GÜNÜNÜ MESUDİYEDE GEÇİRDİ

Vali Sonel, Yılın Son Gününü Mesudiye’de Geçirdi 

Vali Tuncay Sonel, Mesudiye Kaymakamlığına atanan Efe Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Efe Kılıç’a Mesudiye Kaymakamlığı görevinin hayırlı olması ve başarı dileğinde bulunan Vali Tuncay Sonel, ilçenin genel durumu, kamu yatırımları ve ihtiyaçları hakkında Kaymakam Efe Kılıç’tan bilgi aldı.

 Kaymakamlık binasında bulunan birimleri de gezen Vali Sonel, çalışan personellerin hal ve hatırını sordu. İşlerinde başarı ve kolaylık dileğinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Mesudiye Belediyesine geçen Vali Tuncay Sonel, Belediye Başkanı İsa Gül’ü de ziyaret ederek, belediye çalışmaları, hizmetleri, projeleri hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı İsa Gül ile bir süre sohbette bulundu. 

 Mesudiye Belediyesi hizmet binasında, ilçedeki kadın girişimciler tarafından üretilen yöresel gıda ürünlerinin satışının yapıldığı işyerini de gezen Vali Tuncay Sonel, burada satışı yapılan ürünler hakkında bilgi aldı.  Esnafları Ziyaret Etti Vali Tuncay Sonel, Kaymakamlık ve Belediye ziyaretinin ardından, Mesudiye’deki esnafları da ziyaret ederek, esnaflarla sohbette bulundu.

Esnafların hal ve hatırını soran Vali Sonel, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu. 112 Yaşındaki Yaşayan Çınarı Evinde Ziyaret Etti Vali Tuncay Sonel, Mesudiye ilçemizin Birebir mahallesinde yaşayan, 14 evladı ve 145 torunu olan 112 yaşındaki Mehmet Niyazi Metin’i de evinde ziyaret etti.  

Yaşayan çınar Mehmet Niyazi Metin dedenin hal ve hatırını soran ve “Biz buraya senin duanı almaya geldik” diyen Vali Tuncay Sonel, bir süre Mehmet Niyazi dede ile sohbette bulundu.  “Ben Osmanlı’dan kalmayım” diyen Mehmet Niyazi dedenin 112 yıllık ömründe yaşadığı anılarını ve hatıralarını dinleyen Vali Sonel, Mehmet Niyazi dedeye sağlıklı ömürler dileğinde bulundu. Mesudiye-Topçam Arasındaki Yol Çalışmalarını İnceledi Vali Tuncay Sonel, 112 yaşındaki Mehmet Niyazi Metin dedeye yaptığı ziyaretin ardından, Mesudiye’nin Topçam mahallesi ile Mesudiye-Gölköy yol ayrımı arasındaki 6 kilometrelik yolda devam eden çalışmaları da inceleyen Vali Sonel, yol çalışmalarının son durumu hakkında Kaymakam Efe Kılıç ve Belediye Başkanı İsa Gül’den bilgi aldı.

 Vali Sonel, Mesudiye’nin Darıcabaşı mahallesinde karayolu kenarında hizmet veren esnafın çay ikramını da geri çevirmeyerek, mahalle sakinleri ile birlikte çay eşliğinde sohbette bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir