https://www.unyegundemhaber.com/

FATİH ERBAKAN, ÜNYELİLERLE BİRARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Ünyelilerle bir araya geldi.

Ünye 15 Temmuz Meydanı’nda gerçekleşen mitingde, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ünyeliler ile bir araya geldi. Büyük bir katılımın olduğu buluşmada Erbakan, vatandaşlara hitap ederek önemli konuları ele aldı.

Erbakan’ın konuşmasında vurguladığı temel noktalar arasında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar ile çözüm önerileri yer aldı. “Ahlaklı Belediyecilik” ilkesiyle yola çıktıklarını belirten Erbakan, adalet, huzur ve refahın sağlanması için toplumsal bir birliktelik çağrısı yaptı.

Ahlaklı Belediyecilik İlkesiyle İlerleyeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan; “31 Mart’ın ardından sandıklar Yeniden Refah diyecekler. Bunun en önemli sebebi üye sayılarıdır. Üye standlarımızın önünde vatandaşlarımız kuyruk oluyor. Günlük 2 bin 500 üye artışı yaşıyoruz. Bu bir senede 1 milyon yapıyor. Bugün itibariyle 470 bin sayısını aştık. Sadece 6 ayda %80’in üzerinde büyüme yaşadık. Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partiyiz. Milletimiz artık değişim istiyor. Artık yeniden Milli Görüş istiyor. Hizmetlerimizi özlüyor ve değişimin adresini bizle görüyor. Bu hızla önce yerel yönetimlerde daha sonra da milli görüş iktidarını gerçekleştireceğiz İnşallah. Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Ahlaklı Belediyecilik ilkesiyle yolumuza devam edeceğiz.”

Milli Görüş Ruhunu Ünye’de Yeniden Canlandıracağız

Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı; “Çok güzel bir coşku ve kalabalık var. Ünyemiz artık değişim istiyor. Ünyemiz bizden hizmet bekliyor. Ünyemizi hak ettiği yerlere taşıyacağız. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı ağırlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu anlamlı buluşma Ünye’nin geleceğini inşa etmek ve ortak hedef ile değerlerimizde birleşmek için büyük bir fırsattır. Sayın Erbakan’ın liderliğinde mili ve manevi değerlerimize sıkı sıkıya bağlı güçlü Türkiye’nin adımlarını atmaya hazırız. Yeniden Refah Partisi olarak Ünye’nin her bir sakininin hayat kalitesini arttırmak, geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak için büyük bir mücadele vereceğiz. Artık harekete geçme vaktidir. Milli görüş ruhunu Ünye’de yeniden canlandıracağız.

500 Bininci Üyeye Ordu Teşkilatı Umre’ye Göndereceğiz
Yeniden Refah Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Ağca; “Bu muhteşem görüntü 94 ruhunu bu meydanda görebildiğimizi gösteriyor. Son 4 ayda yapılan üye kayıtlarında Ordu ili Türkiye genelinde ilk 10’da olmuştur. 20 yıldan bugüne kadar yatanlar, bugün gerçek belediye diyorlar. 10 yıl öncesine kadar burada hizmet etmiş belediye başkanları bugün kurtarıcı gibi çıkıyorlar. Ünye ve Çaybaşı bölgesini çöplük haline getiren, çöp yuvası yapan büyükşehir belediye başkanları var. Onlara oy vermeyeceğiz. 31 tarihine kadar 500 bin üye sayısına ulaşmak için teşkilatlarımız çalışıyor. Tüm Türkiye’de 500 bininci üyeye Ordu teşkilatı olarak o kişiyi Umre’ye göndereceğiz. Buradan söz veriyorum.

31 Mart’ta Kazanacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin; “Bizlere verdiğiniz bu destekle çok önemli hizmetleri yerine getireceğiz. Allah hepinizden razı olsun.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak; “İnsanlar bıktılar. İnsanlar aç ve sıkıntılıdır. Biz belediyeleri almak zorundayız. 94 ruhunu yansıtmak, hayır duaları almak, insanların gözyaşını silmek için belediyelere talibiz. Oturduğu yerden başkanlık yapmak değildir. Hizmete layık olan hizmet görecektir, adamı olan değil. Allah’ın rızasını kazanmak için bu yoldayız. Bizimki koltuk sevdası değildir. Bu kibir imparatorluğundan bıktık. Biz milletin kurtuluşu olarak geliyoruz. Kapı kapı gezeceğiz. Kazananlar hep ayakta olanlardır. Sandıklara sahip çıkacağız. 31 Mart’ta da kazanacağız.

Hakkında: TOLGA

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir