https://www.unyegundemhaber.com/

YENİDEN REFAH PARTİSİ TOPLU ÜYE KAYDI

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi meydanında gerçekleştirdiği programla toplu üye kaydı gerçekleşti. Programa Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Adem Ağca, Ünye İlçe Başkanı Hayati Balcı ve partililer katıldı.

Program sonunda partiye yeni üye olanların rozetleri İlçe Başkanı Hayati Balcı ve İl Başkanı Âdem Ağca tarafından takıldı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adem Ağca ve İlçe Başkanı Hayati Balcı  konuşmalarının başında, İstanbul Taksim İstiklal Caddesinde gerçekleşen 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin yaralandığı hain terör saldırısını şiddetle kınaklarını ve terörü lanetlediklerini söylediler.

“AMACIMIZ ‘YENİDEN REFAH PARTİSİNİ REFAHA KAVUŞTURMAKTIR’”

Ünye İlçe Başkanı Hayati Balcı konuşmasında;

“Manevi olarak uzun zamandır destekçisi bulunduğum bu davada artık Ünye İlçe Başkanı olarak görevlendirildim. Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe başkanlığı görevine getirildiğim günden itibaren vatandaş olarak takipçisi olduğumuz her konuda artık daha da sorumluyuz. Bu konuda kendimize ve Ünye’mize söz verdik. Bizler Ünye’nin her noktasında sorunları yeniden tespit ederek çözüme kavuşturmak, vatandaşlarımızla omuz omuza olma, yapılan yatırımlara bir yenisini eklemek amacıyla bu kuruluşun içinde bulunduk. Bizlerin göremediği, fark edemediği her konuda sizlerindi desteğinize ihtiyacımız var. Ünye’nin kalkınması, gelişmesi ve hizmet alabilmesi için hepinizin desteğine ihtiyacımız var.” Dedi.

Başkan Balcı konuşmasının ardından yeni üye olan partililere ilçe teşkilatını tanıttı.

“ SAHADA PARTİMİZE OLAN İLGİYİ GÖRÜYORUZ”

Ordu İl Başkanı Adem Ağca konuşmalarında partiye olan üye katılımdan memnun kaldığını, yeni dava arkadaşlarıyla birlikte bütün zorluklara göğüs gereceklerini söyledi. Başkan Ağca konuşmasına şöyle devam etti;

“Ünye İlçe Teşkilatı yeni yönetimi ve çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum.6 Kasım’da yaptığımız genel kongremizde yanımızda olan Ünyeli dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Partimize olan teveccühü görüyoruz. Saflarımızı sık tutmamız lazım. Burada siyasetten öte bizim bir davamız var. Gerçekten sahiplenerek ve yaşayarak, insanlara hizmet noktasında çalışmalarımıza titizlikle gayret ediyoruz. Partimize yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir