https://www.unyegundemhaber.com/

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatından balkon konuşması yapıldı

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Ünyeliler Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 72.58 oy, Kemal Kılıçdaroğlu’na ise yüzde 27.42 oy vererek tercihini yaptı. Ordu genelindeyse sonuçlar 65.21’le Erdoğan, yüzde 34.79’le Kılıçdaroğlu oldu.

Meydana parti bayrakları ve Türk bayrağıyla gelen kalabalık Recep Tayyip Erdoğan sloganları eşliğinde AK Parti binası balkonuna çıkan siyasileri alkışlarla destekledi.

Uzun kuyrukların oluştuğu konvoylarla saatlerce şehir turu yapan vatandaşlar, korna ve müzik çalarak sevinçlerini ifade etti, yolda duran araçlardan inen vatandaşlar oyun oynayarak halay çekerek duygularını ifade etti.

-AK Parti Ünye İlçe Teşkilatından balkon konuşması yapıldı –

AK Parti binasının balkonundan Cumhur ittifakı temsilcileri konuşma yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Hayati Balcı, “Haklı gururumuzun zaferini bu akşam hep birlikte kutluyoruz.” diyerek teşekkür etti.

MHP Ünye İlçe Başkanı Avukat Murtaza Hacıimamoğlu, sandıkta Türk milletinin vatanına sahip çıktığını vurgulayarak, “Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşına ilerlerken Türkiye’nin bağımsızlık anahtarını sizlerin elinden almaya, emperyalist güçlere fırsat vermediniz. Sandıkta onlara okkalı bir tokadı siz indirdiniz. Yüz yıl önce bu toprakları bize vatan yapmış, Allah-ü Ekber Dağları’nda -40 derecede ölüm yürüyüşüne çıkmış, Çanakkale’de ölüm yürüyüşüne çıkmış, Kurtuluş Savaşı’nda ölüm yürüyüşüne çıkmış, şehadet şerbetini içmiş ecdadımızla aynı kanı taşıdığınızı, aynı fıtratı taşıdığınızı, aynı omurgayı taşıdığınızı bugün sandıkta onlara okkalı bir tokat atarak ispatladınız. Bundan sonra Türkiye’nin bağımsızlık anahtarı sizlerin elinizde. Vatanınıza sahip çıktınız.” diye konuştu.

Alparslan: Çok gururluyuz. Çok mutluyuz

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, çok gururlu olduklarını ifade ederek, “Teşekkürler Türkiye %52, Teşekkürler Ordu %66,  teşekkürler Ünye %73. Bugün bu akşam çok heyecanlıyız. Çok gururluyuz. Çok mutluyuz. Bize bu anı yaşatan siz değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Şükürler olsun ki bu milletin itimatı, güveni 21 yıldır hiç eksilmedi, her gün artarak yükseldi. Allah bu memleketin başından Recep Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin. Allah bu milletin başında hizmet etmekten Recep Tayyip Erdoğan’ı mazlumların başına hizmet etmekten eksik etmesin. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Tavlı: Ünye’yi yürekten kutluyorum

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oyla destek verdiğini vurgulayarak, “Muhteşemsin Ünye. Hiçbir zaman Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayan, bugünde rekorlar üstüne tekrar rekor kıran kıymetli hemşerilerim hepinizi yürekten selamlıyorum. Bugün vatan dediniz. Bugün bayrak dediniz. Bugün yeni yüzyılın yeni Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan dediniz. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle yeni yüzyılın tarihinde Türkiye kazanacak, hepimiz kazanacağız. Hep birlikte yeni tarihler yazacağız.” dedi.

-Cumhur ittifakının tam bağımsız Türkiye sevdasına onay verdiniz-

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Cumhur ittifakının tam bağımsız Türkiye sevdasına oy veren herkese teşekkür ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Verdiğiniz oylarda şu mesajı verdiniz, siyaset millet için yapılır mesajı verdiniz, siyaset hizmet için yapılır mesajı verdiniz, siyaset icraat için yapılır mesajı verdiniz, siyaset şahsileştirmeden, şahıslarla uğraşmadan hizmetle uğraşma siyaseti olsun diye mesaj verdiniz, aynı zamanda Cumhur ittifakının tam bağımsız Türkiye sevdasına onay verdiniz, hayırlı uğurlu olsun.

Tam bağımsız Türkiye, kendi doğalgazını çıkaran, kendi petrolünü çıkaran, kendi enerjisini üreten, dışarıya enerji parası ödemeyen, oradan arttırdığı paralarla daha çok hizmet etmek isteyen, kendi arabasını yapan, kendi uçağını yapan, kendi silahını yapan, kendi güvenliğini korurken düşmandan yardım istemek zilletine düşmeyen bir Türkiye olarak yoluna devam etsin desteği verdiniz, ona oy verdiniz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durmak, doğru zamanda doğru adamla yol almak, tam bağımsız, ekonomik bağımsızlığını kazanmış ve dünyadaki en iyi ekonomiler arasına girmek için iradesine ortaya koymuş, uzay icraatlarında yerini almış, mavi vatanda yerini almış, vatanını böldürmeden yoluna devam etmek isteyenlerle beraber yol almış bir liderle berabersiniz. Bölmek isteyenlere fırsat vermediniz, onlara yol vermediniz. Tam bağımsız Türkiye’de tam güvenli bir ülke olarak yaşamaya, kalkınmaya devam edeceğiz. Bu da çocuklarımıza çok güzel bir ülke bırakmak için hepinizin eseri olacak. En son oy veren dahil, teşkilatlarımız dahil, Cumhur ittifakında yer alan partilerimizin teşkilatları dahil, hepimize gönül verip, sandık başında müşahit olarak çalışanlar dahil, oradan hevesle bize haber getirenler dahil, en son gidip de hasta hasta oyunu verenler dahil, kadınlarımız, gençlerimiz, hepinizin eseri olacak tam bağımsız Türkiye. Hayırlı uğurlu olsun.”

Konuşmaların ardından meydanda toplanan vatandaşlar selamlanarak teşekkür edildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Fatsa Melih Koç Anaokulu ve Fatsa AİHL Atölye Açılış Programına Katıldı

Vali Erol, Fatsa Melih Koç Anaokulu ve Fatsa AİHL Atölye Açılış Programına Katıldı Vali Muammer …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir