https://www.unyegundemhaber.com/

GÜLYALI’DA  İYİ Partili üye bıçaklanarak öldürüldü

Ordu’da seçim kutlamaları esnasında çıkan tartışmada bıçaklandı. Genc hayatını kaybetti.

İddialara göre, seçim sonuçlarını açıklanmasından sonra başlayan kutlamalarda kan aktı. Ordu Gülyalı ilçesinde gruplar arasında tartışma yaşandı.

Kutlama yapan AK partili grup ile tartıştığı iddia edilen iyi partili gençler arasında çıkan tartışmada Erhan Kurt adlı genç kalbine yakın bir noktadan aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Yaralanan genç olay yerine gelen ilk yardım ekiplerince özel bir hastaneye sevk edildi.

Hayati durumunun kritik olan genç yapılan mücadeleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gülyalı İlçesinde bıçaklı saldırı sonrasında vefat eden Erhan Kurt’un cenaze merasimi belli oldu.

Erhan Kurt’un cenazesi Pazartesi günü öğlen namazına müteakiben Gülyalı Merkez camiinden kalkacak. Sayaca mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecek.

İyi Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, Gülyalı’da meydana gelen bıçaklı saldırı hakkında konuştu.

Gülyalı ilçesinde yaşanan olayın detayları hakkında açıklamalarda bulunan Melikşah Murat Genç, “Gülyalı’da üyemiz sandık görevinden çıkıp CHP İlçe Başkanlığına ıslak imzalı evrağı teslim ettikten sonra Gülyalı CHP ilçe Başkanlığından çıkışta yol kenarında kutlama yapan bir araçtan inen bir saldırgan tarafından maalesef kalbinden bıçaklandı. Hastaneye getirildi fakat kurtarılamadı. Acımız büyük, aile çok fena. Biz bunu daha evvel de söylemiştik. Bu provokasyonlar bu nefret dili bu kardeş kardeşe kırdıracaksınız dedik. İnsanlar bir anda sanki dünya savaşı kazanmış gibi böyle bir zafer havasıyla önüne gördüğü ilk kişiye saldırıp bıçağını sapladı ve 47 yaşında genç bir arkadaşımız maalesef hayatını kaybetti. Çoluğu çocuğu var, ailesi var. Gerçekten çok tüm İyi Parti camiasına başsağlığı diliyorum. Ülkemize başsağlığı diliyorum. Demokrasi adına görevini yapıp ilçe başkanlığından dönen bir kardeşimizi kaybettik” diye konuştu.

“Kimsenin daha burnu kanamasın”

Seçim sonrası kutlama yapan Ak Parti’nin İl Başkanı Selman Altaş ile görüştüklerini dile getiren Melikşah Murat Genç, farklı bir olay daha çıkmaması için kutlamaların sonlandırılmasını rica ettiklerini ifade ederek, “AK Parti İl Başkanımıza ulaştım kendisine durumu izah ettim cenazemiz olduğunu söyledim. Onlar da zannedersem parti binasında bir kutlama yapıyorlardı kutlamaları sonlandılar. Ama ulaşılamayan vatandaşlarımız olduğunu söylediler. Tüm vatandaşlarımıza buradan sizin aracılığınızla ulaşmak istiyorum. Lütfen cenazemiz var kutlamanızı lütfen bitirirseniz iyi olur. Yani ailede ortamın gerek gerginleşmemesi adına Türkiye’nin daha huzurlu olması adına ordumuzda bir provokasyon daha olmasın. Çünkü acısı olan insanlar var burada az evvel çok kalabalıktı burası. Korktuk burada yine bir olay daha olacak diye siz de şahit olduğunuz bir araçtaki densiz bir vatandaş yine burayı yine provoke etmeye çalıştı. Onu gönderdik tabii şikâyetçi olacağız. Kendisinden provokasyonlara vatandaşlarımız lütfen uyumasın bir canımızı kaybettik lütfen hiç kimse ne Cumhur İttifakından ne Millet İttifakından kimsenin daha burnu kanamasın artık bu nefret dili bitsin, provokasyon bitsin” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Türkiye Beyazay Derneği Ordu Şubesi ve Ünye Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen el sanatları sergisini ziyaret etti

Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Türkiye Beyazay Derneği Ordu Şubesi ve Ünye Belediyesi iş …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir