https://www.unyegundemhaber.com/

AKAR, ÜNYE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaları yerinde inceledi.

Ünye’nin Killik mahallesinde 500 dönümlük arazi üzerinde kurulan ve 32 sanayi işletmesinin yer alacağı ve 4 sanayi işletmesinin inşaatının devam ettiği Ünye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, OSB’nin mevcut durumu ve devam eden altyapı çalışmaları hakkında altyapı işlerinin yüklenici firması olan Delta İnşaatın Sahibi Cevat Güven’den bilgi aldı.

Başkan Akar daha sonra OSB’de yapımı devam eden Uslu Fındık, Burak Tarım, RBK Tekstil, NBS işletmelerini  incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmaları yerinde görerek değerlendirmelerde bulunan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar açıklamasında;

“Ünye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ettik. Organize Sanayi Bölgesinde altyapı teslim edildikten en fazla 1 yıl sonra inşaata başlama zorunluluğu var, 2 yıl içerisinde de imalata başlama zorunluluğu var. Bu şartları yerine getiremeyen firma ben hakkımı satıyorum deme hakkına sahip değil. 30 Kasım 2022 tarihi müteahhit firmanın teslim etme tarihiydi ama sanırım biraz gecikme olacak. Bir iki ay içerisinde tamamen bitmiş olacağını düşünüyorum. “ dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir