https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’NİN YENİ LEZZET TADI; BABA OCAĞI EV YEMEKLERİ…

Lezzete yeni adres; Baba Ocağı Ev Yemekleri…

Ünye’de ev yemeklerinin yeni lezzet adresi “Baba Ocağı Fast Food ve Ev Yemekleri” restoran düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ünyeli Şükrü Okumuş’un kurup işletmeciliğini kızları Saliha Şimşek ve Ayşe Yılmaz’ın yapacağı  “Baba Ocağı Fast Food Ve Ev Yemekleri” restoran düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ünye Liseler Mahallesi Arif Nihat Asya Sokak no:19’da hizmet verecek olan işletme ev yemekleri ve tatlıları,  pide, lahmacun, kahvaltı, ızgara köfte ve tavuk, hamburger, ıslak hamburger, tost, poğaça ve fast food ürünleri hizmet verecek.

Toplam 6 kişinin istihdam edildiği işletmede satılan tüm ürünler ev lezzeti tadında hazırlanıp müşterilerinin hizmetlerine sunulacak.

Baba Şükrü Okumuş açılışta yaptığı konuşmada, “Baba Ocağı Fast Food Ve Ev Yemekleri işletmemizin tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İşletmemizde tüm ürünlerimiz ev lezzetleri tadında titizlikle ve özenle hazırlanacak. Tüm Ünyeli hemşerilerimizi bu lezzetleri tatmak üzere işletmemize bekliyoruz. Kızlarım Saliha Şimşek ve Ayşe Yılmaz’a burada bol bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Okumuş konuşmasında şunları kaydetti, “İşletmemizde toplam 6 kişi çalışacak olup Ünye’nin ev yemeklerindeki çok önemli bir adresi olacağını düşünüyorum.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir