https://www.unyegundemhaber.com/

ARSLAN , TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine yaklaşık 5 ay kala, ilk adaylığını açıklayan Güven Sürücü Kursu sahibi Mehmet Arslan oldu.

Uzun süredir ziyaretleriyle adaylık çalışmalarına başlayan Ünyeli iş adamı Mehmet Arslan, bu gün basınla bir araya gelerek Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığına talip olduğunu söyledi. Samimiyet, şeffaf ve dürüstlük ilkesiyle oda çalışmalarını daha ileriye seviyeye taşımak için bu yola girdiğini ifade eden iş adamı Mehmet Arslan, “Eğer bir şeyleri değiştiremeyecek olursak da, hiç olmazsa uğruna mücadele ettik demenin vicdani ve ahlaki rahatlığını duyarız” dedi.

Ünye’nin ve odaya kayıtlı üyelerin çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda bir çalışma şekli düşündüğünü ifade eden  Güven Sürücü Kursu Sahibi ve ÜTSO Başkan Adayı Mehmet Arslan, “2022 Sonbaharında yapılması öngörülen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı için adayım. Bu göreve neden talip olduğumu sizlere anlatmak, düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Meslek odaları kuruluş yasasında da belirtildiği gibi üyelerinin ortak ihtiyaçlarını karşılamak ve mesleki çalışmalarını kolaylaştırmak için kurulmuş örgütlerdir. Ben de oda yönetiminin en önemli görevinin bu olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda samimiyet ve dürüstlükle çalışmak, yasaları çizdiği çerçeve içinde üyelerimizin çıkarı ve yararı için mücadele etmek temel ilkem olacaktır. Oda Başkanı olarak, yerel, bölgesel ve merkezi tüm paydaşlarla istişare içinde olup şehrin en önemli kurumlarından biri olarak, hiçbir gücün etkisi ve baskısı altında kalmadan, sadece üyelerimizin dolayısıyla şehrimizin çıkarları için çalışmayı istiyorum. Bu inançla, üyelerimizin sorun ve istekleri için var gücümle çalışacağımdan emin olabilirsiniz. Odamıza kayıtlı çevre ilçe ve beldelerdeki üyelerimiz için de aynı duyarlılık içinde olacağımızı özellikle belirtmek isterim. Bu demek değildir ki her konuda istediğimiz sonucu alabileceğiz. Aksi durumlarda da, bunun nedenlerini de tüm açıklığıyla üyelerimizle paylaşmanın bir görev olduğunu düşünüyorum” dedi.

Birlikte mücadele etmenin başarıyı da beraberinde getireceğini söyleyen Arslan, “Üyelerle iletişim içinde olmak, karşılıklı istişarelerde bulunmak bir oda yönetimi için olmazsa olmaz koşuldur. Olağan zamanlarda rutin olarak yapılması gereken bu temasın, önce pandemi. Devamında yaşadığımız ekonomik sıkıntı gibi olağanüstü zamanlarda ne kadar önemli olduğunu hepimiz yaşayarak gördük. Sizleri ilk görüşmemizde seçim vaatlerimden bahsederek yormak istemiyorum. Elbette düşündüğüm, planladığım işler var. Önemli olan verilen sözleri yerine getirebilmek. Fakat sizlere odamızın ve üyelerimizin yararına olan işlerde içtenlikle, dürüstlükle çalışacağıma, mücadele edeceğime ve üyelerimizin yanında olacağıma dair söz verebilirim. Mücadele etmeden, emek harcamadan, düşünmeden bir şeylerin başarılabileceğine inanmıyorum. Bu yolda mücadele etmeye, çalışmaya, gerektiğinde zorluklara göğüs germeye hazırım. Atalarımızın dediği gibi “bir elin nesi var iki elin sesi var”. El ele verirsek güçlükleri dize getirebiliriz. Eğer bir şeyleri değiştiremeyecek olursak da, hiç olmazsa uğruna mücadele ettik demenin vicdani ve ahlaki rahatlığını duyarız” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir