https://www.unyegundemhaber.com/
default

AYBASTI’DA 12 KM’LİK YOL ASFALTLANIYOR

AYBASTI’DA 12 KM’LİK YOL ASFALTLANIYOR

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da 19 ilçede ulaşım seferberliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesinde 12 km’lik Armutlu Mahallesi, Hamastos ve Suçıkan mevkilerinde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde, alt yapısı tamamlanan mahalle ve grup yollarında, standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor. Bu kapsamda Aybastı ilçesinde de Armutlu Mahallesi, Hamastos ve Suçıkan mevkileri bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması başlatan ekipler, vatandaşların yıllar süren özlemine son vererek yüzlerini güldürdü.

 TOPLAM UZUNLUĞU 12 KM

Aybastı ve Kabataş ilçelerini birbirine bağlayan 12 km’lik güzergâhta geçtiğimiz günlerde başlayan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Aybastı’nın en önemli ve nüfus bakımından en yoğun mahallelerinden Armutlu ve Çakırlı’yı da birbirine bağlayan güzergâhta başlayan sıcak asfalt çalışmalarında şu ana kadar 7,2 km’lik kısımda çalışmalar tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Armutlu Mahallesi, Hamastos mevkiinde toplam 6 km’lik yol sıcak asfalta kavuşurken, Armutlu Mahallesi Suçıkan mevkiinde planlanan 6 km’lik çalışmada şuana kadar 1,2 km’lik yol sıcak asfaltla buluştu.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Aybastı’ya yaptığı yatırımlar için Başkan Güler’e teşekkür ederek, “Armutlu Mahallemizin 12 km sıcak asfalt çalışmasına geçtiğimiz günlerde başlamıştık. Bu çalışmada şu ana kadar 7,2 km’lik kısım sıcak asfalta kavuştu. Geriye kalan 5,8 km’lik kısımda çalışmalar sürüyor. Bu hizmet ve Aybastı ilçemize yaptığı yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Uzun yıllardır bu hizmeti beklediklerini ifade eden vatandaşlar da Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti. Toz ve çamurdan yıllardır mağduriyet yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, neredeyse bir asırdır bu hizmeti özlemle beklediklerini dile getirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir