https://www.unyegundemhaber.com/

Başkan Argan: “Birliktelik Varsa Başarı Vardır”

Başkan Argan: “Birliktelik Varsa Başarı Vardır”

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren ve yeni yönetimin liderliğinde başarıyı hedefleyen yeni sezona hazırlanan Ünye 1957 Spor Kulüp Yönetimi, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ı makamında ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Osman Karayiğit ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Başkan Karayiğit ve Yönetimi ile Ünye Sporu konuştu.
Yeşil Beyazlı ekibin yeni yönetimini tebrik eden Başkan Argan: “Ünye 1957 Spor şehrimizin marka değeri taşıyan önemli spor kulüplerinden bir tanesidir. İlçemizin tanıtımı ve sporun geleceği açısından önemli mihenk taşlarından bir tanesi olan Ünye 1957 Spor ve yeni yönetimine dün olduğu gibi bugünde sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Kulüp Başkanımız Osman Karayiğit ve yönetimini tebrik ediyor, nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Birlik ve beraberlik içerisinde Ünye 1957 Sporu daha ileriye taşıyacaklarına değinen Kulüp Başkanı Osman Karayiğit ise: “Ünye’mizin önemli simgelerinden bir tanesi olan yeşil-beyazlı takımımızı önümüzdeki sezona güçlü bir şekilde hazırlama çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda birlik ve beraberliğimizin nedenli önemli olduğunu belirtmek isterim. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir