https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKANLARDAN ANKARA’YA İL ÇIKARMASI

Ünye ticaret ve Sanayi odası başkanı İrfan Akar ÜNYE ziraat odası başkanı Osman Sarıkahraman bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Ünye ticaret borsası başkanı Mustafa Uslu ve Ünye esnaf kefalet kooperatifi başkanı Ümit Özkan hastaları ve cenaze dolayısıyla programa katılamadı.

Başkan Akar ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada ,

Eski milli eğitim bakanımız Ordu milletvekilimiz Sayın Mahmut Özer’i, CHP Genel Sekreteri Sayın Neslihan Hancıoğlu’nu, MHP Genel Başkan yardımcısı Sayın İsmail Faruk Aksu’yu, Ordu milletvekillerimiz Sayın Mustafa Hamarat’ı ,sayın Seyit Torun’u sayın Naci Şanlıtürk’ ü, iyi Parti Antalya milletvekili Uğur Poyrazı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi koruma daire başkanı Ahmet Birtan Erol’u ziyaret ettik. Nazik kabulleri için   teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye ziraat odası başkanı Osman Sarıkahraman yaptığı açıklamada ,”milletvekillerimize ,Genel sekreterimize,koruma daire başkanımıza çok teşekkür ediyorum .Ziyaretlerimiz çok verimli geçti .Bundan sonraki süreçte de bakanlarımıza ve milletvekillerimize olan temaslarımız sürecek ”dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir