https://www.unyegundemhaber.com/

KUMRU BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI SENDİKALI OLDU

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, “Emekçilerimizin haklarını koruyoruz.” diyerek, şirket işçileri için Hizmet – İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesini imzalandığını belirtti.

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, Kumru Belediyesi bünyesinde görev yapan şirket işçileri için Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını açıkladı.

Emeğin en yüce değer olduğuna inanan anlayışla, emekçilerin haklarını korudukları belirten Belediye Başkanı Yalçuva, çalışma arkadaşlarının çok değerli olduğunu aktardı.

İş sözleşmesinin Kumru Belediyesine ve işçilere hayırlı olmasını dileyen Yalçuva, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Emeğin en yüce değer olduğuna inanan anlayışla, emekçilerimizin haklarını koruyoruz. Belediyemiz bünyesinde görev yapan Şirket işçilerimiz için Hizmet – İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesini imzaladık. Çalışma arkadaşlarımız bizim için kıymetli. Bu düşünceyle iyi bir iyileştirme yaptık. Enflasyona ezdirmedik. Kumrumuz için gece gündüz demeden cefakârca çalışan tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Anlaşmamızın Belediyemize ve işçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir