https://www.unyegundemhaber.com/

MİLLETVEKİLİ HAMARAT, ” 15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANI, ÜLKEMİZİN BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNDEKİ KENETLENİŞİNİN GÖSTERGESİDİR”

AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Av. Mustafa Hamarat 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hamarat mesajında asil Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesindeki kenetlenişine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi;
“Aziz ve asil Türk Milleti 15 Temmuz 2016’da ülkemizi esareti altına almak isteyen fetöcü hainlere Kurtuluş Savaşı’nda ve Çanakkale’de olduğu gibi izin vermemiş canını feda ederek hain darbe girişimine dur demiştir. 15 Temmuz, gerçekten kahramanlık destanıdır. Bu tarih, vatanı için mücadele eden, gözünü kırpmadan canlarını feda eden milletimizin kenetlenişinin örneğidir. Aziz şehitlerimizin fedakarlıkları, ülkemizin bağımsızlığı ve birliği için verilen mücadelenin bir simgesidir.

Bu vatan asla geçilemedi ve geçilmeyecektir. Türk Milleti, tam bağımsız Türkiye’ye olan inancından hiçbir zaman vazgeçmeyecektir. Gerek geçmişteki mücadelelerimizden, gerekse bugünkü yaşadıklarımızdan güç alarak, ülkemizin varlığı ve güvenliği için her zaman tek yürek, tek bilek olduk ve ülkemize göz diken hainlere geçit vermedik. Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerleyen ülkemiz bu yolda yapılan fedakarlıklari unutmayacak, bu mücadelede canını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi ve kahramanlarımızı her daim minnetle anacaktir. Bu vesileyle vatanımızı müdafaada canını ortaya koyan şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzün ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir