https://www.unyegundemhaber.com/

ÖZLEM HOCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bir süredir mücadele ettiği amansız hastalık sebebiyle önceki gün hayata veda eden Felsefe Öğretmeni Özlem Güdek, sevenlerinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir amansız hastalıkla mücadele ederken, tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Ünye Meçhul Asker Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Hasan Güdek’in eşi, Ünye Ortayılmazlar Mahallesi sakinlerinden merhum Hüseyin Güdek’in gelini, Arçelik Yetkili Servisi Recep ve Ayhan Güdek’in yengesi, milli eğitim camiasının sevilen simalarından Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Otelcilik) Felsefe Öğretmeni Özlem Güdek (47) sevenlerinin gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Cumartesi günü evinin önünden alınan helalliğin ardından Ünye Büyük Camiiye getirilen Özlem Güdek’in cenazesinde başta ailesi ve sevenleri olmak üzere Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve siyasi partilerin temsilcileriyle birlikte eğitim camiası olmak üzere vatandaşlar hazır bulundu.

Güdek için, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında eşi öğretmen Hasan Güdek’in ayakta durmakta güçlük çektiği görülürken, ailesi ve öğretmen arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

Sevilen öğretmen Özlem Güdek kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir