https://www.unyegundemhaber.com/

NACİ ŞANLITÜRK, KUTSAL TOPRAKLARDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2. kez hac görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara seyahat etti.

MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ederek, hac ibadetine gideceğini bildirmiş ve helallik almıştı.

Ordu’da yaptığı ziyaretlerle partililerin yanı sıra vatandaşlarıyla da helalleşen Şanlıtürk, hac görevi için kutsal topraklara gitti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili Şanlıtürk, “Hac görevimizi gerçekleştirmek üzere kutsal topraklarda olacağımızdan; Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, İl, İlçe Yöneticilerimiz, Ramada Otel ve Selçuk İnşaat çalışma arkadaşlarımızla ısmarlaştık. Allah, yaptığımız bütün ibadetlerimizi kabul etsin. Hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin” dedi. Paylaşımında tüm Ordululardan helallik isteyen Şanlıtürk; “Çok kıymetli hemşerilerim değerli sayfa arkadaşlarım; Hac İbadetimizi yerine getirmek üzere kutsal topraklara hareket ediyoruz. Haklarınızı helal edin. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız ibadetleri kabul etsin” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir