https://www.unyegundemhaber.com/

RAMAZAN AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

GAZETECİ YAZAR YUSUF KAPLAN ORDU’YA GELİYOR

RAMAZAN AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri, 3 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinliklerle başlıyor. 20.15’teki Ramazan Şenliği ile start alacak programın ardından saat 21.30’da ise Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Yol Haritası’ konulu konferans düzenlenecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri başlıyor. Hazırlanan programlar kapsamında 3 Nisan Pazar günü hem çocuklar hem de yetişkinler için iki önemli etkinlik gerçekleştirilecek.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak etkinlikler kapsamında ilk olarak saat 20.15’te çocuklar için Ramazan Şenliği programı düzenlenecek. Bu programın ardından saat 21.30 ise Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan “Yol Haritası” isimli bir konferans ile Ordulularla buluşacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir