https://www.unyegundemhaber.com/

SIRA AYBASTI’DA

SIRA AYBASTI’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU ZAMANA KADAR GÖLKÖY, MESUDİYE, KUMRU, AKKUŞ, ÇATALPINAR, KORGAN, KABADÜZ, İKİZCE, FATSA, PERŞEMBE, ALTINORDU, ÜNYE, GÜLYALI VE KABATAŞ OLMAK ÜZERE 14 İLÇEDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinden sonra tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, başlattığı aydınlatma çalışmalarıyla da ilçelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Birçok ilçede aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak ilçeleri ışıl ışıl bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, benzer çalışmayı Aybastı’da hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

14 İLÇEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Modern şehir inşasını sürdürürken kent estetiğini ön planda tutan yatırımları da hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yürüttüğü aydınlatma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bu zamana kadar Gölköy, Mesudiye, Kumru, Akkuş, Çatalpınar, Korgan, Kabadüz, İkizce, Fatsa, Perşembe, Altınordu, Ünye, Gülyalı ve Kabataş olmak üzere 14 ilçede aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

KASIM AYI SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Büyükşehir ekipleri son olarak Aybastı ilçesinde başlattığı çalışmalar kapsamında 95 adet direğin kurulumunu gerçekleştirecek. Günün ihtiyaçlarına uygun modern aydınlatma çalışmaları kapsamında kablolama ve borulama çalışması gerçekleştiren ekipler, Kasım ayı sonuna kadar çalışmaları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı amaçlıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir